Sobre mi

Sóc el David Fernández de Arriba, llicenciat en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra en l’especialitat d’Història. Tinc 28 anys i sóc professor de Ciències Socials i d’Anglès a l’etapa d’Educació Secundària. He treballat durant més de dos cursos a una escola concertada del Poble Nou, i el curs 2012-2013 vaig treballar a 3 escoles diferents. Actualment estic fent una substitució com a professor de Llengua Anglesa a una escola de Terrassa.

Començo aquest bloc amb la intenció, com diu el subtítol, de compartir les meves inquietuds. Aquestes se centren, a grans trets, en dues vessants: l’ensenyament en l’àmbit de les Ciències Socials (Història) i la literatura, fent èmfasi en el còmic, les sèries de televisió, el cinema i l’esport (Cultura). El meu compte a Twitter és @histocult.

Me llamo David Fernández de Arriba y soy licenciado en Humanidades por la Universitat Pompeu Fabra en la rama de Historia. Tengo 28 años y soy profesor de Ciencias Sociales y de Inglés en la etapa de Educación Secundaria. He trabajado durante más de 2 años en una escuela concertada de Pueblo Nuevo, y en el curso 2012-2013 en 3 colegios diferentes. Actualmente estoy haciendo una sustitución como profesor de Inglés en un colegio de Terrassa.

Inicio este blog con la intención, como dice el subtítulo, de compartir mis inquietudes. Éstas se centran, resumiendo, en dos campos: la educación en el ámbito de las Ciencias Sociales (Historia) y la literatura – especialmente el cómic -, las series de televisón, el cine y el deporte (Cultura). Mi cuenta en Twitter es @histocult.

2 pensaments sobre “Sobre mi

 1. T’agraeixo el post, David, i et felicito per les interessants seleccions de còmics sobre història que presentes als altres posts. Deus tenir una bona biblioteca.

  Oriol Garcia Quera

  • Moltes gràcies per les teves paraules. Crec que el còmic pot ser una gran eina per a l’ensenyament de la Història, i en concret, la teva obra és genial per apropar els joves a la Història de Catalunya. El que intento amb el blog és fer una mena de catàleg de còmics que crec que són útils per a aquesta funció. Ara mateix a l’escola estic amb Astèrix i Cleopatra parlant d’Egipte.

   La meva biblioteca és més petita del que m’agradaria, però mica en mica va creixent, i mentre, sóc molt de biblioteca.

   Salutacions cordials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s